torstai 16. toukokuuta 2019

Pohdinta

" Jos elät miellyttääksesi 
muita, kaikki tulevat
rakastamaan sinua, paitsi
sinä itse. "

-Kirjailija Paulo Coelho


Vaihdosta on kulunut nyt melkein päivälleen 1 kuukausi. Nopeasti elämä liukuu takaisin entiseen ja Torontossa vietetty aika tuntuu kaukaiselta. Se on kuin uni, johon palailee kerta toisensa jälkeen ihmetellen koinko todella tuon kaiken.

Meillä oli paluussa pientä säätöä. Lento oli peruttu ja päästiin kokemaan miltä tuntuu toimia suurehkon paineen alla. Tästä voi lueskella lisää Ilarin blogista:
https://www.offexploring.com/ilari/blog/ontario/toronto/20190417153915

Reissu oli yllättävän raskas, mutta kultaakin kalliimpi kokemus. Se hitsasi meidän perhettä yhteen ihan uudella tavalla ja ammatillisesti se avarsi omaa maailmaani hurjasti. Suurin opetus, minkä kerta toisensa jälkeen huomaan ulkomaanmatkoillani on asenne. Avoin, positiivinen ja utelias asenne avaa ovia ja tuo huimaa perspektiiviä omaan elämään. Tällä asenteella aion jatkaa elämääni myös Suomessa ja keskittyä siihen valtavaan määrään hyvää, mitä meillä täällä on. Lupaan myös jatkossakin tarttua eteeni tuleviin, yllättäviin mahdollisuuksiin ja tilanteisiin. Tilanteisiin, jotka suistavat senhetkisen elämäni hetkeksi pois raiteiltaan ja avaavat oven uuteen tuntemattomaan.

Lopuksi haluan kiittää erityisesti Turun kansainvälisten asioiden koordinaatori Maria Hokkasta tämän yhden unelman toteuttamisessa.


"Kenelläkään ei ole sen 
hauskempaa kuin mitä hän
itse itselleen järjestää. "

- Tove Jansson



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti